Kancelária Slovenského poľovníckeho zväzu, Štefánikova 10, Bratislava 811 05
  • +421 2 5720 33 11
  •  +421 2 5720 33 21

Zachráňme mláďatá - Projekt ŽIVÁ LÚKA

ZL vyzva polovnikKolegovia, priatelia poľovníci,

je najvyšší čas, aby sme sa začali zaoberať ochranou voľne žijúcej zveri počas kosby TTP a krmovín. Preventívne opatrenia ako preháňanien porastov s poľovne upotrebiteľnými psami, aplikácia pachových, zvukových alebo mechanických plašičov je na mieste a treba ju vykonávať systematicky v predstihu niekoľkých dní. Avšak je potrebné aj vedieť spolupracovať s poľnohospodármi a informovať sa navzájom. Pre tento účel informovanosti o plánovaní výkonu kosby TTP a krmovín vznikla aplikácia www.zivaluka.sk kde je možnosť pre poľnohospodárov elegantne, rýchlo a efektívne si splniť zákonnú povinnosť a ohlásiť tento druh prác. Preto prosíme, tam kde je riziko strát počas kosby, aby ste odkomunikovali s poľnohospodármi túto možnosť oznamovania termínov kosby a zabezpečili si tak včasnú informovanosť a možnosť ovplyvniť straty vo vašom revíri.

 

V prípade potreby kontaktujte:
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

 

plagat kpzp halali zmensene

Táto webová stránka používa cookies, za účelom zlepšenia funkčnosti stránky pri poskytovaní našich služieb a štatistiky návštev. Zobrazením našej stránky súhlasíte s používaním súborov cookies a zvoľte možnosť „Súhlasím“. V prípade nesúhlasu, vyberte možnosť „Nesúhlasím“. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa môžete informovať v sekcii.